Prikazuje se svih 6 rezultata

Robeus Crema mas Termoativo 500ml

45,00 
Termoaktivna krema protiv ceulita. Aktivno djeluje na ceulit, izaziva crvenilo koje prolazi nakon pola sata od primjene.

Fango termale 1000ml

50,00 
Termoaktivno blato+ termoaktivne alge.

EMOTIONS KIT KOMPLET

119,32 
Komplet proizvoda za 25 tretmana. Profesionalna linija proizvoda za relaksaciju i detoksikaciju tijela. RELAXING AVOKADO OIL 500ml BURITI & WALNUT POWDER 250g PURE HAPPYNESS 150ml NOURISH YOUR SENSS 500ml

Robeus Lipox Kit komplet-špek tretman

200,00 
Lipox "špek" tretman je profesionalni tretman za pomoć pri mršavljanju na bazi kofeina i guarane, namjenjen smanjivanju masnih nakupina na bokovima, bedrima i trbuhu kao i za smanjenje obujma cijelog tijela. Odvodi višak vode iz tijela, aktivira cirkulaciju, potiče metabolizam i pomaže u borbi protiv masnih stanica i tvrdokornog celulita. Profesionalni set za 40 tretmana.

Robeus Thermodiosal Kit komplet

200,00 
Profesionalna linija za tretiranje celulita i lokaliziranih masnih naslaga. Intenzivan profesionalni sustav za liječenje celulita i lokaliziranih masnih stanica koji hidratizira i učvršćuje kožu. Posebna metoda omogućuje dobivanje smjese bogate aktivnim sastojcima. Ima konzistenciju gela koji se lako upija, a pri masiranju se pretvara u tekuću kremu. Glavna karakteristika je da je nemastan. Krema djeluje termoaktivno. Formula ne sadrži vodu ni konzervanse, a sadrži morske soli, organski jod, morske alge, đumbir, cimet i ulje suncokreta. Proizvodi koji se nalaze u 1 KIT KOMPLETU: 1.CAPSULE DI POLVERE ATTIVA 40 kom- puderaste kapsule sa aktivnim praškom bez konzervansa, sadrži najveći postotak organskog joda koji aktivno djeluje na celulit i morske soli koje utjeću na poboljšanje metabolizma. 2. BASE SOLUBILIZZANTE 1000ml- bazno otapalo koje služi za aktivaciju kapsula. 3. GELIFICANTE 1000ml- svojom formulom udružuje djelovanje kapsula i djelovanje morskih algi koje pomažu pri mršavljenju. 4. COMPLESSO VEGETALE OLEOSO 500ml- uljni preparat na bazi biljaka koji pospješuje termoaktivno djelovanje, ujedno vlaži kožu i elastizira. THERMOIODOSAL je profesionalna linija za obradu celulita djelujući na pretjeranu količinu masti u adipocitima. Pogodnost ovog tretmana je da se proizvod radi u trenutku kada idemo tretirati klijenta.