Prikazujemo 1–24 od 347 rezultata

Metis Bademovo rafinirano ulje za masažu 500ml

8,30 
Bademovo ulje – rafinirano Bademovo ulje je lagano hidratantno ulje koje se često koristi u masaži. Dobro je za hidrataciju kože i može se koristiti kao baza za dodavanje drugih eteričnih ulja. Bogat je izvor vitamina E i esencijalnih masnih kiselina. Ubrzava regeneraciju i hrani kožu. Primjereno za masažu lica i tijela te uklanjanje šminke.

Metis Lavanda ulje za masažu 1000ml

18,50 
Rafinirano bademovo ulje s dodatkom eteričnog ulja lavande. Ulje za masažu s lavandom pruža relaksaciju i ima blagotvorne učinke za tijelo i um. Sinergija dragocjenog prirodnog hranjivog ulja badema i eteričnog ulja lavande - njeguje, smiruje, opušta i otklanja osjećaj napetosti. Ukoliko volite mirise mediterana, masaža uljem od lavande pružiti će Vam osjećaj ugode i duboke relaksacije. Ulje za masažu lavanda namijenjeno je profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Test Gel Brow Lifting by Wimpernwelle

18,75 
Set za 4 tretmana Sadrži: GEL1, GEL 2, kistić Samo za profesionalnu upotrebu.

Olovka za obrve Stone

4,15 
OLOVKA ZA OBRVE za efekt tetoviranja: Ova olovka meke teksture prikladna je za oblikovanje, definiranje i popunjavanje kože + dlačica Dostupana u 3 nijanse boja: Cacao, Chocolate, Stone

Olovka za obrve Chocolate

4,15 
OLOVKA ZA OBRVE za efekt tetoviranja: Ova olovka meke teksture prikladna je za oblikovanje, definiranje i popunjavanje kože + dlačica Dostupana u 3 nijanse boja: Cacao, Chocolate, Stone

Olovka za obrve Cacao

4,15 
OLOVKA ZA OBRVE za efekt tetoviranja: Ova olovka meke teksture prikladna je za oblikovanje, definiranje i popunjavanje kože + dlačica Dostupana u 3 nijanse boja: Cacao, Chocolate, Stone

Brow fixing gel

5,35 
Kako biste osigurali da vaš omiljeni oblik obrva zadrži cijeli dan, završite stiliziranje novim, prozirnim gelom za obrve.

Wimpernwelle Brow lifitng kit

53,10 
Set za podizanje obrva. Za otprilike 15 tretmana za podizanje obrva.

Stolna kozmetička lupa Expand

120,00 
Kozmetičko povećalo  Expand  (s ugrađenim LED osvjetljenjem) – omogućuje višestruko povećanje kože i kožnih elemenata. Kozmetičko povećalo  Expand   olakšava pregled kože; određivanje veličine i masnoće pora. Možete se udubiti u pronalaženje  uzroka nastanka drugih pojava na koži, detaljno izvesti epilaciju i druge njegujuće tretmane.

Kozmetička radna stolica TINA

110,00 
Praktična kozmetička radna stolica IVONA sa nepomičnim naslonom ergonomski je dizajnirana s ravnim okruglim sjedalom i naslonom koji podupire leđa. Opremljena je hidrauličnim dizalom za podešavanje visine. Bijela PU presvlaka, vrhunski kromirani kotači (5 komada).

Kozmetička radna stolica s naslonom FAST+

182,00 
Praktična kozmetička radna stolica ergonomski dizajnirana s ravnim okruglim sjedalom. Opremljena plinskim liftom za podešavanje visine. Naslon za leđa se može skinuti po potrebi. Bijela PU presvlaka, vrhunski kromirani kotači (5 komada).

Kozmetička radna stolica bez naslona FAST

110,00 
Praktična kozmetička radna stolica bez naslona FAST ergonomski je dizajnirana s ravnim okruglim sjedalom. Opremljena plinskim liftom za podešavanje visine. Bijela PU presvlaka, vrhunski kromirani kotači (5 komada).

Pregača jednokratna LDPE 140x70cm 50 kom

15,00 
●50 kom dimenzije 140 x70 cm ●materijal: LDPE 20gr + 50% superirona otpornost ●za kozmetičke salone, wellness centre, spa, staračke domove, restorane...

Kamenje za masažu

149,00 
Kamenje za masažu u setu od 36 bazaltnih kamena. Kutija sadrži cjelinu ovalnih i ravnih kamena višestrukih dimenzija: 8 velikih kamena (leđa i bedra), 14 srednjih (ruke, ruke, telad, stopala i vrat), 6 malih (čelo, vrh i stražnji dio glave) ) i 8 prstiju.

Grijač za kamenje za masažu

143,00 
Mali digitalni grijač kamenja za masažu. Održava stalnu temperaturu između 40ºC i 50ºC. Uključena je žlica. Kapacitet: 6 litara.
 

BerryWell Gel za zaštitu kože od boje 81ml

5,00 
Djeluje poput druge kože tijekom bojanja obrva i štiti je od neželjenih mrlja.  

BerryWell boja za obrve i trepavice Grafitna No4 15ml

5,00 
Boja za obrve i trepavice – grafitna. Grafitna boja diskretno i ujednačeno pokriva bijele dlake i daje svijetle do tamne sive tonove. Naglašava konture lica. Nijansa: Grafitna Za koga: Osobe koje žele prikriti bijele dlake. Trajanje: Do 6 tjedana Brend: Berrywell Pakiranje: 15ml Berrywell boje za obrve i trepavice miješaju se isključivo sa specijalnim razvijačem Berrywell Cream Developer 3% for Eyebrow and Eyelash Dye 61ml.