OPĆI UVJETI I PRAVILA POSLOVANJA

UVJETI PRODAJE

Proizvode putem NOVA OPREMA web trgovine mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Prilikom registracije biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Odgovorni ste za sve poduzete akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da nas kontaktirate na broj telefona +385 (0) 1 364 99 50 ili mailom na [email protected].

Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini izražene su u Eurima s uračunatim PDV-om.

U NOVA OPREMA web trgovini naručenu robu možete platiti :
Bankovnim nalogom
Molimo Vas da prilikom plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom svakako navedete poziv na broj uplate koji se nalazi na Ponudi koju ste dobili e-mailom nakon autorizacije narudžbe.

Plaćanje pouzećem
Za isporuke GLS-om unutar Hrvatske imate mogućnost plaćanja narudžbe pouzećem.
Iznos računa plaćate novčanicama prijevozniku paketa po primitku robe. Imajte na umu da se mogu prihvatiti samo novčanice i kovanice.

Podaci za plaćanje:

Ime tvrtke: NOVA OPREMA d.o.o.

Adresa tvrtke: Matije Gupca 34, 10430 Samobor, Hrvatska

OIB: 32188696480

IBAN: HR8423600001101660547 otvoren kod Zagrebačka banka d.d.

AKCIJE
Akcijska prodaja podrazumijeva prodaju određenih proizvoda po cijeni koja je niža od redovne cijene tog proizvoda.
Akcije istaknute na našim web stranicama ne vrijede u našim ostalim trgovinama i obratno, osim ako je drukčije navedeno.

Popusti i akcije se ne zbrajaju.

Moguće je iskoristiti samo jedan kupon (kod) za popust po kupovini. Promo kod se ne može naknadno unositi, uzeti u obzir ili mijenjati nakon izvršene narudžbe i nakon što je ista poslana.

UVJETI DOSTAVE

Robu dostavljamo u suradnji s GLS-om na cijelom području Republike Hrvatske.
Nakon evidentirane uplate sve narudžbe će u najkraćem vremenskom roku biti isporučene naručitelju.
Vremenski rok se kreće od 2 do 5 dana, ovisno o trenutnoj raspoloživosti proizvoda na skladištu.

REKLAMACIJE

Svaki proizvod opravdano reklamiran kao neispravan ili nepotpun u roku od 3 dana od dana primitka biti će pravovremeno zamijenjen. Važno je da uz svaku reklamaciju bude priložena kopija računa kojeg ste dobili za kupljeni proizvod.

Trošak dostave (povrata) reklamacija do našeg skladišta snosi kupac u cijelosti a svaki povrat koji je dostavljen na naš trošak neće biti zaprimljen te će biti vraćen pošiljatelju.

ZAMJENA ROBE

Zamjena pogrešno naručene robe nije moguća osim u iznimnim slučajevima kada procjenimo da to na bilo koji način ne čini štetu tvrtki. U slučaju da je zamjena robe ipak odobrena od strane ovlaštene osobe prodavatelja, kupac je dužan vratiti neraspakiranu robu prodavatelju o vlastitom trošku, u roku 7 dana od kupnje, isključivo u originalnoj ambalaži i to na adresu PRODAJNO-IZLOŽBENOG salona tvrtke:

NOVA OPREMA d.o.o.

Dragutina Golika 101
10110 Zagreb, Hrvatska

Zamjena robe u svakom slučaju isključuje robu na akciji ili robu koja je korištena odnosno raspakirana od strane kupca.

Kod zamjene robe treba biti priložen original račun za kupljenu robu.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Naši djelatnici ulažu maksimalne napore u održavanju cijena i svih ostalih informacija, na stranicama web trgovine nova-oprema.hr,  ažurnim i točnim ali ne može jamčiti stopostotnu ispravnost svih prikazanih informacija o proizvodima.

U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Obvezujemo se u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim mogučnostima. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje na tel. +385 (0) 1 364 99 50 ili na e-mail [email protected]

Korištenjem i/ili Registracijom na stranicama NOVA OPREMA web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te da prihvaćate ove Uvjete korištenja.