Prikazujemo 1–24 od 27 rezultata

NEK

Na upit
Jednostavna, beskompromisna stilska stolica Nek ima višeslojno jedno tijelo s poliuretanskim punjenjem i rukohvatima od aluminijske legure. Savršena je za casual salone. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

COBRA METAL

Na upit
Pietranera udobnost dolazi u različitim opcijama: Cobra Metal savršen je izraz ove ravnoteže. Ima kromiranu cjevastu strukturu koja podržava četiri anatomska poliuretanska jastuka promjenjive debljine, s kromiranim završnim krakovima. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

COMFORT

Na upit
Mekoća i sklad oblika za ovu stilsku stolicu. Ima potpuno uklonjivu podstavu.

VENTO

Na upit
Ova iznimno elegantna i trezvena salonska stolica dizajnirana je da bude gostoljubiva. Njegova dva oblikovana poliuretanska dijela promjenjive debljine daju mu ovu važnu karakteristiku. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

BLADE EASY

Na upit
Stilska stolica: spoj oblika i funkcije.

CLAIRE OPTIMA

Na upit
Fotelja dizajna 70-ih, stražnji naslon s završnim šavovima u obliku križa.

TAU

Na upit
Proporcija i udobnost su ključne riječi ove stolice, čiji je osnovni dizajn izražen kroz višeslojno dvostruko tijelo ispunjeno ekspandiranim poliuretanom. Kao i sve stilske stolice Pietranera, strogo je ručno šivana. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

SE-X

Na upit
Atraktivan oblik s detaljnim linijama za ovu stolicu Pietranera. Dizajneri:Guido Matta & Enrico Girotti  

STILO

Na upit
Fotelja modernog dizajna, esencijalnog i minimalističkog nordijskog stila s naslonima za ruke od poliranog aluminija.

AMELIA

Na upit
Dizajn ove fotelje čini je doista posebnim predmetom, struktura omotana hladno lijevanom podstavom od poliuretanske pjene, s čeličnim umetkom iznutra.

KELLY

Na upit
Stilska stolica: spoj oblika i funkcije.

COCO’ ESSENTIAL

Na upit
Dizajn ove stolice čini je izuzetno posebnim objektom. Omotajuća struktura je od ekspandiranog poliuretana

JOLIE

Na upit
Udobnost ove salonske stolice rezultat je njezine posebne podstave. Jolie je prikladan i za moderne i za klasične dizajnerske postavke. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

BOLERO OPTIMA

Na upit
Zahvaljujući talijanskoj izradi i visokoj razini tkanina korištenih za ovu salonsku stolicu, Bolero Optima može se pohvaliti vrlo prestižnim završnim obradama koje ističu njezin fini, elegantni dizajn. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

BOLERO

Na upit
Udobnost ove salonske stolice rezultat je njezine posebne podstave koja obuhvaća potpornu višeslojnu strukturu. Bolero je prikladan i za moderne i za klasične dizajnerske postavke. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

FIFTY

Na upit
Stvoren za 50. godišnjicu tvrtke, Fifty pomiče oblik u tijelo, kako bi dobio svoj dizajn i stvorio vrhunski udobnu stolicu. Dvobojna završna obrada od umjetne kože stvara svoj optički učinak. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

LONDRA OPTIMA

Na upit
Prirodno inspirirana klasičnim stilom, ali s vintage okusom, ova stilska stolica nudi jasnu ravnotežu između površina i volumena, zahvaljujući podstavi s dubokim kopčanjem. Izravno izražena udobnost i minuciozna završna obrada daju Londra Optimi tipično profinjeni izgled Pietranera dizajna. Dostupan dodatak: PVC navlaka za naslon.

LONDRA MID

Na upit
Prirodno inspirirana klasičnim stilom, ali s elegantnijim izgledom, ova stolica za stiliziranje ima oblike koji su naglašeni okolnim vinilnim obrubom. Oblici su mekani i udobni te stolici daju posebno profinjen izgled. Dostupan dodatak: PVC navlaka za naslon.

LONDRA EASY

Na upit
Prirodno nadahnuta klasičnim stilom, ova stilizirana stolica savitljivog dizajna ima drveni okvir i podstavu promjenjive gustoće. Presvučena tkaninom presvučenom vinilom. Dostupan dodatak: PVC navlaka za naslon.

ZONE

Na upit
Oblik s upadljivom pojavom – ali ograničen delikatnim linijama i snažnim osjećajem funkcionalnosti – odmah se prenosi na beskompromisan način od strane Zone, čiji dizajn sadrži izravnu sugestiju suvremenog stila. Dostupan dodatak: PVC navlaka za naslon.

OYSTER OPTIMA

Na upit
Fotelja Oyster osvojit će vas svojim oblikom koji obavija, klasičnim dizajnom i jedinstvenim stilom Ovdje u verziji Optima s novim okomitim prošivanjem na vanjskoj strani naslona.

OYSTER

Na upit
Rezultat usporedbe klasične estetike i suvremenog pristupa, frizerska stolica Oyster nudi udobnost, eleganciju i funkcionalnost. Široka mogućnost prilagođavanja za jedinstveni proizvod po mjeri.