Prikazuje se svih 6 rezultata

SkinSystem Blato protiv Ceulita 500ml

15,26  (114,98 kn)
Celulitno blato snažno djeluje na obnavljanje mikrocirkulacije, pogodujući eliminaciji viška tekućine koja stagnira u tkivima kože. Zahvaljujući sinergiji s ostalim biljnim ekstraktima, sprječava i progresivno smanjuje nesavršenost celulita s vidljivim rezultatima već od prvih tretmana.

SkinSystem krema za masažu protiv Ceulita 500 ml

16,59  (125,00 kn)
Krema za masažu protiv celulita. Zahvaljujući ekstraktima limuna, kadulje i morskih algi, krema se učinkovito bori protiv celulita i sprječava učinak narančine kore. Pogodno za sve tipove kože i bilo koju tehniku ​​masaže.

SkinSystem masažna krema sa Zagrijavajućim efektom 500 ml

16,59  (125,00 kn)
Zgrijavajuća masažna krema s ekstraktima bršljana, divljeg kestena, morskih algi, kofeina i guarane. Krema obogaćena biljkama učinkovito suzbija oštećenja kože uzrokovana celulitom i lokalnim rastom masnog tkiva.

Crema mas Termoativo 500ml

42,47  (319,99 kn)
Termoaktivna krema protiv ceulita. Aktivno djeluje na ceulit, izaziva crvenilo koje prolazi nakon pola sata od primjene.

Robeus Lipox Kit komplet-špek tretman

199,08  (1.499,97 kn)
Lipox "špek" tretman je profesionalni tretman za pomoć pri mršavljanju na bazi kofeina i guarane, namjenjen smanjivanju masnih nakupina na bokovima, bedrima i trbuhu kao i za smanjenje obujma cijelog tijela. Odvodi višak vode iz tijela, aktivira cirkulaciju, potiče metabolizam i pomaže u borbi protiv masnih stanica i tvrdokornog celulita. Profesionalni set za 40 tretmana.

Thermodiosal Kit komplet

199,08  (1.499,97 kn)
Profesionalna linija za tretiranje celulita i lokaliziranih masnih naslaga. Intenzivan profesionalni sustav za liječenje celulita i lokaliziranih masnih stanica koji hidratizira i učvršćuje kožu. Posebna metoda omogućuje dobivanje smjese bogate aktivnim sastojcima. Ima konzistenciju gela koji se lako upija, a pri masiranju se pretvara u tekuću kremu. Glavna karakteristika je da je nemastan. Krema djeluje termoaktivno. Formula ne sadrži vodu ni konzervanse, a sadrži morske soli, organski jod, morske alge, đumbir, cimet i ulje suncokreta. Proizvodi koji se nalaze u 1 KIT KOMPLETU: 1.CAPSULE DI POLVERE ATTIVA 40 kom- puderaste kapsule sa aktivnim praškom bez konzervansa, sadrži najveći postotak organskog joda koji aktivno djeluje na celulit i morske soli koje utjeću na poboljšanje metabolizma. 2. BASE SOLUBILIZZANTE 1000ml- bazno otapalo koje služi za aktivaciju kapsula. 3. GELIFICANTE 1000ml- svojom formulom udružuje djelovanje kapsula i djelovanje morskih algi koje pomažu pri mršavljenju. 4. COMPLESSO VEGETALE OLEOSO 500ml- uljni preparat na bazi biljaka koji pospješuje termoaktivno djelovanje, ujedno vlaži kožu i elastizira. THERMOIODOSAL je profesionalna linija za obradu celulita djelujući na pretjeranu količinu masti u adipocitima. Pogodnost ovog tretmana je da se proizvod radi u trenutku kada idemo tretirati klijenta.