Prikazujemo 1–24 od 35 rezultata

Dessata Četka za raščešljavanje kose Crna

7,50 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Mini Jednorog

9,10 
Dječja četka za češljanje djevojčica i dječaka bez čupanja. Dizajniran u MINI formatu, ima šiljke od gela za raščešljavanje koji sprječavaju čupanje i uključuje zaštitnu kapicu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose by Catalina Estrada

9,90 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Biocomp Mint

9,90 
Prva 100% biorazgradiva i kompostabilna četka za raščešljavanje! Dessata Biocomp je prva 100% biorazgradiva četka za raščešljavanje koja se može kompostirati, uglavnom izrađena od poliktidne kiseline (PLA). Ovaj materijal je napravljen od škroba dobivenog iz kukuruza, kasave, šećerne trske ili drugih. Osim toga, tvornica Dessata ima 100% čistu opskrbu solarnom energijom, a njezina kartonska kutija dolazi iz održivih šuma. Izliječite svijet i učinite ga boljim mjestom. Budućnost je kompostabilnost, a ne stvaranje otpada! Plastika koja se može kompostirati ima ista svojstva i izdržljivost kao tradicionalna plastika napravljena od kemikalija iz fosilnih goriva. Međutim, kada im istekne vijek trajanja, imaju prednost što se mogu podvrgnuti procesu kompostiranja. To olakšava njihovu potpunu dezintegraciju unutar nekoliko tjedana, izbjegavajući nakupljanje otpada.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Zeleno-Roza

7,50 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Fuksija Metalik-Crna

9,90 
Četka za raščešljavanje kose preporučena u frizerskim salonima. Uz Dessata profesionalnu četku za raščešljavanje kose, iščetkajte kosu bez čupanja ili lomljenja kose svaki put kad se češljate, to je sada prošlost! Njegovih 440 fleksibilnih šiljaka smještenih na različitim visinama izrađeni su od posebnog gela, koji se savijaju kada naiđu na čvor, čime se sprječava strahovito povlačenje. Osim toga, pomažu vam u njezi kutikule kose i ostavljaju vam sjajnu kosu. Kompaktan i ergonomski dizajn, odgovara svim tipovima ruku To je antistatička i anti-frizz četka, sprječava kovrčanje Masira vlasište, potiče protok krvi Osmišljen je i preporučen od strane frizera za sve tipove kose MAXI veličina (dimenzije: 12 x 7,4 x 6,1 cm). Četka za kovrčavu, finu, gustu, suhu ili lomljivu kosu MINI veličina (dimenzije: 9 x 6 x 4 cm). Preporučena četka za djecu i putovanja

Dessata Četka za raščešljavanje kose Sakura

9,90 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu. SAKURA ili cvijet japanske trešnje jedan je od najvećih simbola japanske kulture. Sakura cvjeta u rano proljeće, ukrašavajući parkove poput krila ružičastog slatkiša. Slika gomile ovih otpalih cvjetnih latica simbolizira ljepotu prirode i vrijednost prolaznog što je životu dano postojanjem.

Četka za kosu keramička Tourmaline 43 Ø

13,10 
Profesionalna keramička četka za uvijanje kose. ●promjer 43 Ø

Četka za kosu keramička Tourmaline 30 Ø

11,95 
Profesionalna keramička četka za uvijanje kose. ●promjer 30 Ø

Četka za kosu keramička Tourmaline 24 Ø

13,30 
Profesionalna keramička četka za uvijanje kose. ●promjer 24 Ø

Četka za kosu velika

23,50 
●ravna široka pneumatska četka ●drvo