Prikazujemo 1–24 od 153 rezultata

Dessata Četka za raščešljavanje kose Crna

7,50 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Mini Jednorog

9,10 
Dječja četka za češljanje djevojčica i dječaka bez čupanja. Dizajniran u MINI formatu, ima šiljke od gela za raščešljavanje koji sprječavaju čupanje i uključuje zaštitnu kapicu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose by Catalina Estrada

9,90 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Biocomp Mint

9,90 
Prva 100% biorazgradiva i kompostabilna četka za raščešljavanje! Dessata Biocomp je prva 100% biorazgradiva četka za raščešljavanje koja se može kompostirati, uglavnom izrađena od poliktidne kiseline (PLA). Ovaj materijal je napravljen od škroba dobivenog iz kukuruza, kasave, šećerne trske ili drugih. Osim toga, tvornica Dessata ima 100% čistu opskrbu solarnom energijom, a njezina kartonska kutija dolazi iz održivih šuma. Izliječite svijet i učinite ga boljim mjestom. Budućnost je kompostabilnost, a ne stvaranje otpada! Plastika koja se može kompostirati ima ista svojstva i izdržljivost kao tradicionalna plastika napravljena od kemikalija iz fosilnih goriva. Međutim, kada im istekne vijek trajanja, imaju prednost što se mogu podvrgnuti procesu kompostiranja. To olakšava njihovu potpunu dezintegraciju unutar nekoliko tjedana, izbjegavajući nakupljanje otpada.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Zeleno-Roza

7,50 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu.

Dessata Četka za raščešljavanje kose Fuksija Metalik-Crna

9,90 
Četka za raščešljavanje kose preporučena u frizerskim salonima. Uz Dessata profesionalnu četku za raščešljavanje kose, iščetkajte kosu bez čupanja ili lomljenja kose svaki put kad se češljate, to je sada prošlost! Njegovih 440 fleksibilnih šiljaka smještenih na različitim visinama izrađeni su od posebnog gela, koji se savijaju kada naiđu na čvor, čime se sprječava strahovito povlačenje. Osim toga, pomažu vam u njezi kutikule kose i ostavljaju vam sjajnu kosu. Kompaktan i ergonomski dizajn, odgovara svim tipovima ruku To je antistatička i anti-frizz četka, sprječava kovrčanje Masira vlasište, potiče protok krvi Osmišljen je i preporučen od strane frizera za sve tipove kose MAXI veličina (dimenzije: 12 x 7,4 x 6,1 cm). Četka za kovrčavu, finu, gustu, suhu ili lomljivu kosu MINI veličina (dimenzije: 9 x 6 x 4 cm). Preporučena četka za djecu i putovanja

Dessata Četka za raščešljavanje kose Sakura

9,90 
Dessata profesionalna četka za raščešljavanje omogućuje nježno četkanje, bez čupanja ili lomljenja dlake. Preporučuju frizeri za kovrčavu, finu ili lomljivu kosu. SAKURA ili cvijet japanske trešnje jedan je od najvećih simbola japanske kulture. Sakura cvjeta u rano proljeće, ukrašavajući parkove poput krila ružičastog slatkiša. Slika gomile ovih otpalih cvjetnih latica simbolizira ljepotu prirode i vrijednost prolaznog što je životu dano postojanjem.

NEK

Na upit
Jednostavna, beskompromisna stilska stolica Nek ima višeslojno jedno tijelo s poliuretanskim punjenjem i rukohvatima od aluminijske legure. Savršena je za casual salone. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

COBRA METAL

Na upit
Pietranera udobnost dolazi u različitim opcijama: Cobra Metal savršen je izraz ove ravnoteže. Ima kromiranu cjevastu strukturu koja podržava četiri anatomska poliuretanska jastuka promjenjive debljine, s kromiranim završnim krakovima. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

COMFORT

Na upit
Mekoća i sklad oblika za ovu stilsku stolicu. Ima potpuno uklonjivu podstavu.

VENTO

Na upit
Ova iznimno elegantna i trezvena salonska stolica dizajnirana je da bude gostoljubiva. Njegova dva oblikovana poliuretanska dijela promjenjive debljine daju mu ovu važnu karakteristiku. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

BLADE EASY

Na upit
Stilska stolica: spoj oblika i funkcije.

CLAIRE OPTIMA

Na upit
Fotelja dizajna 70-ih, stražnji naslon s završnim šavovima u obliku križa.

TAU

Na upit
Proporcija i udobnost su ključne riječi ove stolice, čiji je osnovni dizajn izražen kroz višeslojno dvostruko tijelo ispunjeno ekspandiranim poliuretanom. Kao i sve stilske stolice Pietranera, strogo je ručno šivana. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.

SE-X

Na upit
Atraktivan oblik s detaljnim linijama za ovu stolicu Pietranera. Dizajneri:Guido Matta & Enrico Girotti  

STILO

Na upit
Fotelja modernog dizajna, esencijalnog i minimalističkog nordijskog stila s naslonima za ruke od poliranog aluminija.

AMELIA

Na upit
Dizajn ove fotelje čini je doista posebnim predmetom, struktura omotana hladno lijevanom podstavom od poliuretanske pjene, s čeličnim umetkom iznutra.

KELLY

Na upit
Stilska stolica: spoj oblika i funkcije.

COCO’ ESSENTIAL

Na upit
Dizajn ove stolice čini je izuzetno posebnim objektom. Omotajuća struktura je od ekspandiranog poliuretana

JOLIE

Na upit
Udobnost ove salonske stolice rezultat je njezine posebne podstave. Jolie je prikladan i za moderne i za klasične dizajnerske postavke. Dostupan dodatak: plastična navlaka za naslon.