Prikazuje se svih 5 rezultata

DYNAMYCA

Na upit
DYNAMYCA je novi multi tehnološki uređaj za tretiranje osnovnih estetskih nedostataka tijela i lica. Jedinstveni kompaktni uređaj koji može omogućiti novu perspektivu posla nudeći slobodu i jednu zaista inovativnu metodu. S uređajem DYNAMYCA imat ćete mogućnost vršenja tretmana i manualnih vještina tijela / lica kao nikada do sada stvarajući rituale u kojima se tehnologija, vještine i kozmetika stapaju u nezaboravno iskustvo. Sada možete svaki tretman koji već nudite u svom centru učiniti još posebnijim krenuvši od svojih sposobnosti i svojih osobnih spoznaja. Svaki aplikator ima točno određenu fiziološku ulogu s kojom ćete moći ostvariti različite vrste stimulurajućih i reaktivirajućih tretmana.

VIVALIGHT

Na upit

Profesionalni elektro-estetski aparat za Fotobiomodulaciju.

Nekirurški lifting opuštene kože na svim dijelovima tijela, regeneracija, zaglađivanje, pomlađivanje, smanjenje akni i ožiljaka, preoblikovanje lica i vrata…

ZERO FAT BODY MODEL 635

Na upit
Danas je sve važnije izgledati lijepo i biti u dobroj formi; velika je potražnja za tretmanima koji bi bez kirurških zahvata omogućili poboljšanje linije našeg tijela. Tehnologija Zero Fat 635 odgovor je upravo na takve zahtjeve tržišta. Metoda nije invazivna, omogućuje direktno tretiranje pojedinih zona tijela kao što su trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena, dakle mjesta gdje se inače lokaliziraju male i velike nepravilnosti koje narušavaju sklad našeg tijela. Zahvaljujući djelovanju tehnologije Zero Fat 635, akumulirane masnoće i celulit bit će uklonjeni u nekoliko kratkotrajnih i bezbolnih tretmana. Isti uspjeh moguć je i kada se radi o debelim nakupinama na vlaknastim tkivima, ali je potrebno malo više vremena. Rezultati se postižu bez napora i stresa, ali zdrav život, malo kretanja te pravilna prehrana svakako su poželjni. Tehnologija Zero Fat 635 je važna inovacija za sve one koji žele u vrlo kratkom vremenskom periodu ‘doći do skladne figure’. Prikladna je i za žene i za muškarce te potpuno u skladu s današnjim zahtjevima – u kratkom vremenu i uz povoljnu cijenu dobiti efikasne i dugotrajne rezultate.

XSCULPTUR

Na upit
XSculptur je tehnološka inovacija, učinkovit, neinvazivan, apsolutno bezbolan, namijenjen za tretmane tonifikacije, jačanja, definiranja mišića tijela i za “klesanje” (oblikovanje) nove linije, novog stasa, kao i za mršavljenje i to učinkovito i s maksimalnom sigurnošću.

SUPR3M3

Na upit
SUPR3M3 je novi uređaj tvrtke Poderi Estetica koji na jednostavan i učinkovit način rješava probleme svih nesavršenosti i problematike lica, vrata, dekoltea i ruku uzrokovanih starenjem. SUPR3M3 je savršena simbioza triju naprednih tehnologija koja može značajno poboljšati izgled kože nakon prvog tretmana, bez kontraindikacija i nuspojava.