Prikazuje se svih 9 rezultata

BCL SPA Masažna krema ruke-stopala-tijelo Lavander & Mint 473g

25,50 
Masažna krema za njegu ruku, stopala i tijela s lavandom i mentom za umirujuću aromaterapiju i opuštanje.

BCL SPA Masažna krema ruke-stopala-tijelo Lemongrass & Green Tea 473g

25,50 
Masažna krema za njegu ruku, stopala i tijela s organskom limunskom travom i zelenim čajem za masnu i problematičnu kožu.

Robeus Crema mas Termoativo 500ml

50,00 
Termoaktivna krema protiv ceulita. Aktivno djeluje na ceulit, izaziva crvenilo koje prolazi nakon pola sata od primjene.

Fango termale 1000ml

50,00 
Termoaktivno blato+ termoaktivne alge.

EMOTIONS KIT KOMPLET

119,32 
Komplet proizvoda za 25 tretmana. Profesionalna linija proizvoda za relaksaciju i detoksikaciju tijela. RELAXING AVOKADO OIL 500ml BURITI & WALNUT POWDER 250g PURE HAPPYNESS 150ml NOURISH YOUR SENSS 500ml

Robeus Lipox Kit komplet-špek tretman

250,00 
Lipox "špek" tretman je profesionalni tretman za pomoć pri mršavljanju na bazi kofeina i guarane, namjenjen smanjivanju masnih nakupina na bokovima, bedrima i trbuhu kao i za smanjenje obujma cijelog tijela. Odvodi višak vode iz tijela, aktivira cirkulaciju, potiče metabolizam i pomaže u borbi protiv masnih stanica i tvrdokornog celulita. Profesionalni set za 40 tretmana.

Robeus Thermodiosal Kit komplet

200,00 
Profesionalna linija za tretiranje celulita i lokaliziranih masnih naslaga. Intenzivan profesionalni sustav za liječenje celulita i lokaliziranih masnih stanica koji hidratizira i učvršćuje kožu. Posebna metoda omogućuje dobivanje smjese bogate aktivnim sastojcima. Ima konzistenciju gela koji se lako upija, a pri masiranju se pretvara u tekuću kremu. Glavna karakteristika je da je nemastan. Krema djeluje termoaktivno. Formula ne sadrži vodu ni konzervanse, a sadrži morske soli, organski jod, morske alge, đumbir, cimet i ulje suncokreta. Proizvodi koji se nalaze u 1 KIT KOMPLETU: 1.CAPSULE DI POLVERE ATTIVA 40 kom- puderaste kapsule sa aktivnim praškom bez konzervansa, sadrži najveći postotak organskog joda koji aktivno djeluje na celulit i morske soli koje utjeću na poboljšanje metabolizma. 2. BASE SOLUBILIZZANTE 1000ml- bazno otapalo koje služi za aktivaciju kapsula. 3. GELIFICANTE 1000ml- svojom formulom udružuje djelovanje kapsula i djelovanje morskih algi koje pomažu pri mršavljenju. 4. COMPLESSO VEGETALE OLEOSO 500ml- uljni preparat na bazi biljaka koji pospješuje termoaktivno djelovanje, ujedno vlaži kožu i elastizira. THERMOIODOSAL je profesionalna linija za obradu celulita djelujući na pretjeranu količinu masti u adipocitima. Pogodnost ovog tretmana je da se proizvod radi u trenutku kada idemo tretirati klijenta.