Prikazuje se svih 6 rezultata

SkinSystem Blato protiv Ceulita 500ml

15,26 
Celulitno blato snažno djeluje na obnavljanje mikrocirkulacije, pogodujući eliminaciji viška tekućine koja stagnira u tkivima kože. Zahvaljujući sinergiji s ostalim biljnim ekstraktima, sprječava i progresivno smanjuje nesavršenost celulita s vidljivim rezultatima već od prvih tretmana.

SkinSystem krema za masažu protiv Ceulita 500 ml

16,59 
Krema za masažu protiv celulita. Zahvaljujući ekstraktima limuna, kadulje i morskih algi, krema se učinkovito bori protiv celulita i sprječava učinak narančine kore. Pogodno za sve tipove kože i bilo koju tehniku ​​masaže.

SkinSystem masažna krema sa Zagrijavajućim efektom

10,00 16,59 
Bršljan, divlji kesten, alge, kofein, guarana, karnitin Pakiranje 250/500ml Krema za masažu bogata specifičnim aktivnim fizioterapeutskim ekstraktima indicirana u prevenciji i liječenju kožnih nesavršenosti celulita i lokalizirane masnoće. Djelovanje zagrijavanja koje nastaje tijekom primjene proizvoda omogućuje veću apsorpciju i učinkovitost aktivnih sastojaka. Zahvaljujući svojoj uravnoteženoj formulaciji i visokoj tečnosti, idealan je proizvod u specifičnim masažama za tretman i njegu problematičnih slučajeva lokaliziranih masnoća i stagnacije tekućine.

Robeus Crema mas Termoativo 500ml

50,00 
Termoaktivna krema protiv ceulita. Aktivno djeluje na ceulit, izaziva crvenilo koje prolazi nakon pola sata od primjene.

Robeus Lipox Kit komplet-špek tretman

250,00 
Lipox "špek" tretman je profesionalni tretman za pomoć pri mršavljanju na bazi kofeina i guarane, namjenjen smanjivanju masnih nakupina na bokovima, bedrima i trbuhu kao i za smanjenje obujma cijelog tijela. Odvodi višak vode iz tijela, aktivira cirkulaciju, potiče metabolizam i pomaže u borbi protiv masnih stanica i tvrdokornog celulita. Profesionalni set za 40 tretmana.

Robeus Thermodiosal Kit komplet

200,00 
Profesionalna linija za tretiranje celulita i lokaliziranih masnih naslaga. Intenzivan profesionalni sustav za liječenje celulita i lokaliziranih masnih stanica koji hidratizira i učvršćuje kožu. Posebna metoda omogućuje dobivanje smjese bogate aktivnim sastojcima. Ima konzistenciju gela koji se lako upija, a pri masiranju se pretvara u tekuću kremu. Glavna karakteristika je da je nemastan. Krema djeluje termoaktivno. Formula ne sadrži vodu ni konzervanse, a sadrži morske soli, organski jod, morske alge, đumbir, cimet i ulje suncokreta. Proizvodi koji se nalaze u 1 KIT KOMPLETU: 1.CAPSULE DI POLVERE ATTIVA 40 kom- puderaste kapsule sa aktivnim praškom bez konzervansa, sadrži najveći postotak organskog joda koji aktivno djeluje na celulit i morske soli koje utjeću na poboljšanje metabolizma. 2. BASE SOLUBILIZZANTE 1000ml- bazno otapalo koje služi za aktivaciju kapsula. 3. GELIFICANTE 1000ml- svojom formulom udružuje djelovanje kapsula i djelovanje morskih algi koje pomažu pri mršavljenju. 4. COMPLESSO VEGETALE OLEOSO 500ml- uljni preparat na bazi biljaka koji pospješuje termoaktivno djelovanje, ujedno vlaži kožu i elastizira. THERMOIODOSAL je profesionalna linija za obradu celulita djelujući na pretjeranu količinu masti u adipocitima. Pogodnost ovog tretmana je da se proizvod radi u trenutku kada idemo tretirati klijenta.