Prikazuje se svih 9 rezultata

BerryWell Gel za zaštitu kože od boje 81ml

5,00 
Djeluje poput druge kože tijekom bojanja obrva i štiti je od neželjenih mrlja.  

BerryWell boja za obrve i trepavice Grafitna No4 15ml

5,00 
Boja za obrve i trepavice – grafitna. Grafitna boja diskretno i ujednačeno pokriva bijele dlake i daje svijetle do tamne sive tonove. Naglašava konture lica. Nijansa: Grafitna Za koga: Osobe koje žele prikriti bijele dlake. Trajanje: Do 6 tjedana Brend: Berrywell Pakiranje: 15ml Berrywell boje za obrve i trepavice miješaju se isključivo sa specijalnim razvijačem Berrywell Cream Developer 3% for Eyebrow and Eyelash Dye 61ml.

BerryWell razvijač za boju 3% 61ml

5,00 
Razvijač boje za obrve – 3% hydrogen peroksida Specijalno je kreiran za Berrywell boje za obrve. Sa samo 3% hydrogen peroksida, ovaj razvijač je nježan partner u procesu bojanja. Pruža idealne rezultate bojanja svaki put. Brend: Berrywell Pakiranje: 61ml

BerryWell boja za obrve i trepavice Kesten No5.1 15ml

5,00 
Boja za obrve i trepavice – boja kestena. Boja kestena je balansirana nijansa crvene koja stvara ravnotežu između moderno obojene kose i obrva. Što je kosa prirodnija, boja kestena je izraženija i ljepša. Berrywell Eyebrow & Lash No5.1 Chestnut daje atraktivan i nježan sjaj. Nijansa: Boja kestena Za koga: Osobe sa smeđom kosom. Trajanje: Do 6 tjedana Brend: Berrywell Pakiranje: 15ml Berrywell boje za obrve i trepavice miješaju se isključivo sa specijalnim razvijačem Berrywell Cream Developer 3% for Eyebrow and Eyelash Dye 61ml.

BerryWell boja za obrve i trepavice Svijetlo Smeđa No3.1 15ml

5,00 
Boja za obrve i trepavice – Svijetlo smeđa. Berrywell Eyebrow & Lash No3.1 Light Brown je najsuptilnija smeđa boja koja nježno naglašava svijetlo plave do svijetlo smeđe obrve i trepavice. Nijansa: Svijetlo smeđa Za koga: Osobe s plavom kosom i osobe kojima je prirodno smeđa boja pretamna. Trajanje: Do 6 tjedana Brend: Berrywell Pakiranje: 15ml Berrywell boje za obrve i trepavice miješaju se isključivo sa specijalnim razvijačem Berrywell Cream Developer 3% for Eyebrow and Eyelash Dye 61ml.

BerryWell boja za obrve i trepavice Prirodna Smeđa No3 15ml

5,00 
Boja za obrve i trepavice – Prirodna smeđa Oplemenjuje obrve i trepavice intenzivnom prirodno smeđom bojom s odličnim prekrivanjem. Nijansa: Prirodna smeđa Za koga: Osobe s prirodno smeđom kosom, tamnim obrvama i trepavicama Trajanje: Do 6 tjedana Brend: Berrywell Pakiranje: 15ml Berrywell boje za obrve i trepavice miješaju se isključivo sa specijalnim razvijačem Berrywell Cream Developer 3% for Eyebrow and Eyelash Dye 61ml.

BerryWell boja za obrve i trepavice Crna No1 15ml

5,00 
Boja za obrve i trepavice – Crna Crna je uvijek bila i ostala klasika za bojanje obrva i trepavica jer svaka pojedina dlačica dobiva potpunu pokrivenost - bez obzira na prirodnu boju kose. Nijansa: Crna Za koga: Osobe s crnom, obojenom kosom Trajanje: Do 6 tjedana Brend: Berrywell Pakiranje: 15ml Berrywell boje za obrve i trepavice miješaju se isključivo sa specijalnim razvijačem Berrywell Cream Developer 3% for Eyebrow and Eyelash Dye 61ml.