Aparati, Kozmetika

Aparat TECHNOLOGY ZERO FAT BODY MODEL 635 LED

Danas je sve važnije izgledati lijepo i biti u dobroj formi; velika je potražnja za tretmanima koji bi bez kirurških zahvata omogućili poboljšanje linije našeg tijela. Tehnologija Zero Fat 635 odgovor je upravo na takve zahtjeve tržišta. Metoda nije invazivna, omogućuje direktno tretiranje pojedinih zona tijela kao što su trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena, dakle mjesta gdje se inače lokaliziraju male i velike nepravilnosti koje narušavaju sklad našeg tijela. Zahvaljujući djelovanju tehnologije Zero Fat 635, akumulirane masnoće i celulit bit će uklonjeni u nekoliko kratkotrajnih i bezbolnih tretmana. Isti uspjeh moguć je i kada se radi o debelim nakupinama na vlaknastim tkivima, ali je potrebno malo više vremena. Rezultati se postižu bez napora i stresa, ali zdrav život, malo kretanja te pravilna prehrana svakako su poželjni. Tehnologija Zero Fat 635 je važna inovacija za sve one koji žele u vrlo kratkom vremenskom periodu ‘doći do skladne figure’. Prikladna je i za žene i za muškarce te potpuno u skladu s današnjim zahtjevima – u kratkom vremenu i uz povoljnu cijenu dobiti efikasne i dugotrajne rezultate.

Avangardna tehnologija
Zero Fat 635 je inovativna tehnologija bazirana na uporabi emitirajućih dioda GsAsP / GaP frekvencije 635 nm i zračenja vidljivog spektra, crvene boje. Nedavne studije pokazale su veliku učinkovitost u omogućavanju ‘pražnjenja’ pretilih stanica, odnosno uklanjanja sadržaja TG iz istih.
Naime svjetlosno zračenje prodire kroz pretilo tkivo koje biva ‘uhvaćeno’ od strane mitohondrija, provocirajući promjenu kemijske ravnoteže stanice tako da se na njihovoj membrani stvaraju prekidi, koje zovemo “privremene pore”. Zahvaljujući kontekstualnom povećanju enzima lipase, te “pore” omogućuju izlaz TG (ili glicerola ili masnih kiselina u kojima su se izdvojili) na male međuprostore, gdje će biti apsorbirani od strane limfnog sustava te fiziološki iskorišteni. U tome se očituje ekstremna efikasnost ove tehnologije (zovu je također L.L.L.T.) kod tretiranja lokalizirane pretilosti na području abdomena, bokova, bedara – na mnogim takozvanim “kritičnim točkama”. Zero Fat 635 predviđa uporabu maksimalno 8 elektroda koje, kada su postavljene u direktni kontakt s “kritičnim točkama”, maksimiziraju njihovo djelovanje koristeći, kada je potrebno, sinergiju trofičkog i drenažnog efekta.

Rezultati koji se mogu dokazati
Iskustvo i kazuistika dokazuju efikasnost tehnologije Zero Fat 635 u tretiranju lokalizirane pretilosti.
Nakon samo 3 tjedna, u 6 tretmana, smanjenje obujma u tretiranim područjima iznosi: 6 cm u području oko pupka, 4 cm u području oko donjeg trbuha te 7 cm u području gornjeg dijela bedara., Osim toga, ekografična istraživanja dokazuju smanjenje obujma zahvaljujući tretmanima (ekografija prije i poslije; područja koja nisu bila tretirana i područja koja su bila tretirana). Dakle, dolazi do smanjenja debljine pretilog tkiva, a to je rezultat poboljšane ishrane tkiva i zasićenja kisikom svih tkiva.

Beauty centar Kozlinger, Škrlčeva 7, 10000 Zagreb, 01 316 662
Kozmetički studio ZG, Rudeška cesta 142, 10000 Zagreb, 01 387 3322
Kozmetički salon Liliam, Hrvatske republike 26/1, 31000 Osijek, 031 283 899

Distributer: Nova oprema d.o.o., Ulica D. Golika 101, 10110 Zagreb, 01 364 9950
Cijena aparata: 79.800,00kn + PDV
Garancija: 5 godina (2 godine na elektrode)
Made in Italija