Aparati

ANTEPRIMA DYNAMYCA HRVATSKA

DYNAMYCA je novi multi tehnološki uređaj za tretiranje osnovnih estetskih nedostataka tijela i lica. Jedinstveni kompaktni uređaj koji može omogućiti novu perspektivu posla nudeći slobodu i jednu zaista inovativnu metodu.

S uređajem DYNAMYCA imat ćete mogućnost vršenja tretmana i manualnih vještina tijela / lica kao nikada do sada stvarajući rituale u kojima se tehnologija, vještine i kozmetika stapaju u nezaboravno iskustvo. Sada možete svaki tretman koji već nudite u svom centru
učiniti još posebnijim krenuvši od svojih sposobnosti i svojih osobnih spoznaja. Svaki aplikator ima točno određenu fiziološku ulogu s
kojom ćete moći ostvariti različite vrste stimulurajućih i reaktivirajućih tretmana .

ANTEPRIMA DYNAMYCA_HRVATSKA – Katalog 2024 ( pdf format)

Unutar uređaja DYNAMYCA imamo 5 različitih vrsta aplikatora :
T-SPIN
BIO GUASHA
E-GLOVES
REZISTIVNA RADIOFREKVENCIJA
KAPACITIVNA RADIOFREKVENCIJA

Zahvaljujući ovom uređaju moguće je provoditi inovativne tretmane na sljedećom estetskim nedostacima:
lokalizirane masne naslage
fibrozni celulit
edematozni celulit
atonija (mlohavost)
opuštenost kože
zadržavanje vode

Gore navedeni tretmani su prikladni i za muškarce kao i za žene ,za svaku dob i bez neke posebne kontraindikacije kod njihove primjene, s mogućnošću korištenja svih aplikatora unutar jednog ugodnog tretmana u manje od 50 minuta.

DYNAMYCA koristi osnovnu kozmetičku liniju jednostavnu za primjenu, koja je idealna za jednostavnije provođenje tretmana i koja ih trasformira u tehnološke rituale s jakim osjetilnim izgledima potencirajući njihovo ciljano djelovanje i povećavajući dobrobit tretmana.
Kozmetička linija DYNAMYCA sadrži u sebi dio preparata prirodnog podrijetla holističke prirode .