• Combinal set crna_1
  • Combinal set crna_1

COMBINAL SET ZA OBRVE ( boja 15ml,razvijač,kist,posudica ) crna

0 reviews
0 out of 5

74,00 kn

Profesionalni set za farbanje obrva i trepavica.

Set sadrži :boju 15 ml, razvijač boje 5% 20 ml, plastičnu posudicu, kist

Upute za uporabu:

Predtretman: Uklonite kontaktne leće. Uklonite šminku s očiju prije nijansiranja trepavica i obrva s nemasnim Combinal  sredstvo za uklanjanje šminke. Slijedite Combinal sredstvo za čišćenje trepavica kako biste uklonili masnu tvar iz dlake. Da bi se postigli najbolji mogući rezultati nijansiranja, trepavice i obrve moraju biti suhe i potpuno bez ulja.

Priprema: U posudicu za miješanje stavite 2 cm (1 inč) Combinal nijansu s 5 kapi Combinal vodikovog peroksida(razvijač) i pomiješajte je s kremastom pastom neposredno prije nijansiranja.

Primjena: Oči tijekom cijelog postupka moraju biti zatvorene. Izbjegavajte kontakt s očima. Pažljivo nanesite pastu na trepavice pomoću četkice , dok ih potpuno ne prekriju. Nakon ovog koraka nanesite istu ili svjetliju boju na vrh obrva u smjeru rasta dlake.
Vrijeme primjene trepavica: Ovisno o željenom intenzitetu 8-10 minuta
Vrijeme nanošenja obrva: Obrve trebaju kraće vrijeme nanošenja – približno 2-3 minute. Odgovarajuće trajanje nanošenja također ovisi o strukturi kose obrva i trepavica.

Čišćenje trepavica: Nakon potrebnog vremena nanošenja, uklonite pastu za nijansiranje s trepavica pomoću pamučnog štapića ili  četkice pomicanjem prema jastučićima za oči. Pažljivo uklonite očne jastučiće. Obrišite sve preostale nijanse vodom i pamučnom podlogom. Uvijek radite od vrha prema dolje uz trepavice.
Čišćenje obrva: Nakon potrebnog vremena nanošenja pažljivo uklonite nijansu u smjeru rasta dlačica. Sve moguće mrlje na koži mogu se ukloniti pomoću Combinal sredstva za čišćenje u boji.

NAPOMENA: Da biste izbjegli crvenilo i upalu, počupajte obrve NAKON što ih obojite.

Combinal  boja za trepavice oksidacijska je boja koja se treba pomiješati s vodikovim peroksidom kako bi se dobila trajna boja. Ova vodootporna boja otporna na mrlje izvrsna je za trepavice, obrve i ostale dlake na tijelu, ostavljajući lijepu, pojačanu boju koja može potrajati i do 7-8 tjedana.

Čistih 6 boja CRNA, PLAVO-CRNA, PLAVA, SMEĐA, SVIJETLA SMEĐA I SVIJETLI UGLJEN
može se miješati kako bi se stvorile prilagođene boje.