Prikazuje se svih 6 rezultata

Profi freza-Smart Touch PRO

249,99 
Profesionalna freza – Smart Touch PRO savršena je kombinacija elegantnog i modernog dizajna te nenadmašne kvalitete. Sa svojim zaslonom na dodir koji je prilagođen korisniku, digitalnim prikazom brzine i vrhunskim držačem koji ne zahtijeva održavanje, ova freza postavlja nove standarde.

Freza JN- Easy

109,99 
Doživite savršene rezultate manikure i pedikure sa snažnom frezom JN – Easy. Visokokvalitetan metalni držač koji ne klizi i sklopka za brzo otpuštanje čine promjenu nastavaka brzom i jednostavnom. Freza je beskonačno podesiva, ima držač za nastavke te mogućnost okretanja u lijevo i u desno. Savršena je za podrezivanje noktiju te skidanje gel laka, akrila, gela i akril gela. Freza je kompatibilna sa svim nastavcima za frezu i dolazi u atraktivnom dizajnu u crnoj i srebrnoj boji.

Freza Smart Touch

139,99 
Mala i praktična freza Smart Touch ne ističe se samo modernim izgledom, već svojom snagom ostavlja i dodatan dojam. Njegov elegantni zaslon osjetljiv na dodir još više olakšava korištenje.

Promed abrazivni personalni care set

26,54 
Za potpunu manikuru prirodnih noktiju: skraćivanje noktiju, uklanjanje kutikule, stanjivanje snažnog zadebljanja noktiju, Uklanjanje neravnina u ploči nokta. Sadržaj seta:

Set nastavaka za frezu- Superior

29,99 
Set nastavaka za frezu – Superior U setu Superior pronaći ćete tri nastavka za uklanjanje gela, akrilnog gela i akrila

Set nastavaka za frezu- Manicure Master

18,99 
Set nastavaka za frezu – Manicure Master Set Manicure Master sadrži 10 nastavaka za uklanjanje kožice i žuljeva, matiranje, zaglađivanje,