Prikazuje se svih 4 rezultata

Profi freza-Smart Touch PRO

249,99 
Profesionalna freza – Smart Touch PRO savršena je kombinacija elegantnog i modernog dizajna te nenadmašne kvalitete. Sa svojim zaslonom na dodir koji je prilagođen korisniku, digitalnim prikazom brzine i vrhunskim držačem koji ne zahtijeva održavanje, ova freza postavlja nove standarde.

ESTAS-Brusilica MICRO MOTOR PRO B135 45000 okretaja

448,00 
PRO B 135 ESTAS brusilica sa 45.000 o/min s papučicom za uključivanje/isključivanje uključujući set od 5 dijamantnih svrdla.

Freza JN- Easy

109,99 
Doživite savršene rezultate manikure i pedikure sa snažnom frezom JN – Easy. Visokokvalitetan metalni držač koji ne klizi i sklopka za brzo otpuštanje čine promjenu nastavaka brzom i jednostavnom. Freza je beskonačno podesiva, ima držač za nastavke te mogućnost okretanja u lijevo i u desno. Savršena je za podrezivanje noktiju te skidanje gel laka, akrila, gela i akril gela. Freza je kompatibilna sa svim nastavcima za frezu i dolazi u atraktivnom dizajnu u crnoj i srebrnoj boji.

Freza Smart Touch

139,99 
Mala i praktična freza Smart Touch ne ističe se samo modernim izgledom, već svojom snagom ostavlja i dodatan dojam. Njegov elegantni zaslon osjetljiv na dodir još više olakšava korištenje.